Societatea comerciala ROMYDESIGN este o societate cu raspundere limitata infiintata pe data de 15.03.1995.

     Obiectul principal de activitate al societatii este productia de aparate de inregistrare si reproducere audio si video, cod 3230 din Registrul Comertului.

     Productia se desfasoara incepand cu proiectarea pe calculator a circuitelor imprimate, a ambalajlor,a designului aparatelor si a documentatiei tehnice de comercializare aferente.

     Faza a doua o reprezinta plantarea componentelor electronice pe circuitele imprimate, conexiunile intre diferite module, confectionarea carcaselor metalice si vopsirea lor.

     Faza a treia este de punere in functiune, controlul tehnic de calitate, ambalarea aparatelor si montajelor electronice, comercializarea lor in magazinele en-gros si en-detail cu profil electronic din tara. 

     Ca produse fabricate ar fi in tehnica audio: amplificatoare audio de putere, mixere audio, lumini dinamice cu becuri, filtre de boxe, dispozitive de protectie boxe, etc; in tehnica auto: amplificatoare auto, alarme auto, dispozitive de deparazitare auto, dispozitive antisulfare auto, etc.

     Deasemenea se executa unele aparate electronice cu profil industrial cum ar fi: numaratoare electronice digitale pentru fabricile de hartie imprimanta pentru calculator, aparate electronice pentru comanda turatiei motoarelor electrice, voltmetre electronice, etc.